divendres, 22 de novembre del 2019

Setmana europea de la gestió dels residus 18 al 22 de Novembre


La setmana del 18 al 22 de Novembre hem estat treballant la setmana europea de la gestió dels residus. 

El dilluns vem fer la presentació d'aquest setmana amb un conta-contes dirigit als nens i nenes de primaria. Ells i elles van poder triar quin dels contes presentats volien llegir. Tots aquests contes havien estat escollits per treballar la gestió i prevenció dels residus. 








El dimarts i dimecres els alumnes de cicle inicial van veure la projecció d'una pel·lícula relacionada amb l'ecologia: Lorax. El dijous vem fer una gimcana per posar a prova el seu coneixement del reciclatge, on havien de cercar uns objectes i col·locar-los en el seu contenidor corresponent.



I per acabar divendres van realitzar un "telèfon" ecològic, utilitzant material reciclat. Van passar una bona estona posant-los a prova.



 




Els nens i nenes de 6è durant aquest setmana van fer equips de periodistes i cada dia van anar a entrevistar als diferents cursos i a fer fotos per després crear les notícies. 











Els alumnes de 4t van estar mirant uns documentals i curts de com recollir plàstics del mar, i un cop recollits que es podria fer amb aquestes deixalles. Van decidir crear unes figures decoratives amb el material recuperat i exposar-les.













I per acabar els alumnes de 3er van estar fent un mural de com arriben els plàstics al mar. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada